Elérhetővé tettük a 12 epizódos filmünket mindazok számára,
akik építeni szeretnék családjukat, életüket.

“Számomra azért volt nagy segítség a dvd, mert segített rámutatni a hibáimra, felnyitotta a szemem, hogy nem maradhatok ebben az állapotban és sok jó tanáccsal látott el a jövőmet, az életem újrakezdését illetően. ”

Ildi
“Azért nagyszerű,mert széles látókörű emberek szólalnak meg,akik komoly tapasztalattal rendelkeznek lelki gondozás terén, illetve igen sok válás körüli problémával küzdő emberrel találkoztak már munkájuk során. Olyan szempontokra, buktatókra tudják felhívni a figyelmünket,ami a gyakorlati tapasztalatok alapján szinte “törvényszerű”, de a saját “sérült”, hibás gondolkodásunkban eszünkbe sem jut! Gyakran ismétlődik a : “Nahát!!!”, “Tényleg!!””Aztaaa..!!”, “Ó,ha ezt tudtam volna hamarabb!!” kifejezések a filmek levetítésekor. Különböző felekezetek, gyülekezetek tagjaiként egybehangzóan a Biblia tanításának tükrén keresztül alkotnak véleményt. Csodálatos,hogy minden egyes témában az Úristennek van útmutatása számunkra, még az ELVÁLTAKNAK is!!!
A személyes beszámolók egészen közelről adnak képet a válás utáni gyógyulás folyamatáról.Biztatást adva nekünk is, hogy ha nem is könnyű, de Isten segítségével létezik helyreállás,gyógyulás a válás után.”
Manka
“Szerintem a film azért jó, mert megmagyaráz, olyan mély emberi érzéseket, fájdalmakat, amiket átélünk, nem mindig értünk és mind e mellett távlatokat is nyit. A “van tovább” és ” nem vagy egyedül” érzését adja a válás körüli, nagyon nehéz, sok szempontból- de leginkább érzelmileg- megterhelő időszakban.”
Mariann
“A Válóháló által feldolgozott anyag nagyon kényes és kényelmetlen témát jár körül. Keresztény közegben tabu téma –sokan elfordulnak az elvált emberektől, leírják őket. Körülöttem is elváltak néhányan, és megpróbáló mélységekbe jutottak hitükben, önbecsülésükben, anyagi helyzetükben. Azonban, azt jó tudni, hogy a hiányosságok felismerése, a sebek felvállalása magában hordozza a gyógyulás és a fejlődés lehetőségét. Ehhez nyújt segítséget a Válóháló mint közösség és közvetett módon az általuk készített videósorozat is.
Tamás
Megnézem