Küldetés

Motiválni akarjuk az elváltak és a megbillent házasságban élők talpra állását, rehabilitációját, hogy a társadalom teljes értékű tagjaivá váljanak. Ezt kiscsoportos beszélgetéssel, rövid előadásokkal, szeretnénk elérni. A kiscsoportban a résztvevők elmondhatják gondolataikat, véleményüket, a rövid előadások alapelvekre mutatnak rá.

Értékrend

A Biblia az abszolút tekintély a munkánkban és ezt akarjuk gyakorlati módon alkalmazni.

Jövőkép

Olyan csoportokat szeretnénk látni, amelyek hatékonyan gyógyítják az elváltakat és helyreállítják a házasságokat.

Alkalmaink

A Válóháló csoportok

Alkalmainkat pénteken 7-től 9-ig tartjuk. Egyik héten magyar nyelvű DVD alapján vesszük át a váláshoz tartozó témákat, másik héten pedig az ehhez kapcsolódó bibliai történetekről beszélgetünk.
Játékkal ismerkedünk, aztán jön a biblikus téma vagy bibliai történet, amit együtt beszélünk meg. Az alkalom végén süteményezünk, kávézunk, beszélgetünk.
A Válóháló tanfolyam októbertől márciusig tart, ezalatt találkozunk csoportosan a heti alkalmakon.

A szomorú, reménytelen arcok felvidulnak, a lelkek meggyógyulnak, Isten gyógyít. Ebben az időszakban központi üzenetünk a megbocsátás. A résztvevők viszonylag könnyen elhiszik, hogy Isten nekik megbocsátott, de ők nehezen tudnak megbocsátani egykori párjuknak. Ami még ennél is nehezebb, hogy saját maguknak megbocsássanak.

Már müködö csoportjaink országszerte:

  • Budapest
  • Debrecen
  • Mátészalka
  • Sopron
  • Szigetszentmiklós
Mi nem a válóháló?

Hírek – események

Válóháló tanfolyam 2017

  2017. február 3.-tól, indul a Válóháló csoport! Minden pénteken 19.00-től,találkozunk az I. kerületben, a Szilágyi D. tér 3. sz. alatt. Kit hívunk? Elváltakat, Mit adunk? 12 hetes, kiscsoportos képzést

Váloháló tanfolyam 2016

2016. szeptember 16.-tól, minden pénteken 19.00-től, az I. kerületben, a Szilágyi D. tér 3. sz. alatt indul a Válóháló. Kit hívunk? Elváltakat, Mit adunk? 12 hetes, kiscsoportos képzést bibliai alapokon,